Veel gestelde vragen over mijn kluis

Wat is Mijn Kluis?

Mijn Kluis is een digitale omgeving, maar je je “kennen en kunnen” / kennis en vaardigheden hebt vast gelegd. Mijn Kluis is van jou persoonlijk en van niemand anders. Je kunt bedrijven / opleidingen / en o.a. loopbaan coaches toegang geven om onderdelen te gebruiken om jou een nieuwe baan te verkrijgen of de ontbrekende onderdelen certificaten of opleiding  aan te vullen om deze nieuwe baan te krijgen.

Wat kost Mijn Kluis?

Aanschaf van mijn kluis kost €42,35 incl. btw (index 2021). Dit abonnement loopt tot 31-12 van het jaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Tijdens deze verlenging kunt u opzeggen wanneer u wilt wel voor het 31-12 van dat jaar.  [Zie verder ook voorwaarden.]

Wat kan Mijn Kluis?

Opslag van gegevens, maar ook een omgeving waar je verder kunt werken aan je ambitie vanaf meerdere niveaus vanuit de LLO-Rotonde. Wat wil je over de door jou voorgestelde termijn zijn (bijvoorbeeld directeur van een eigen bedrijf, accountmanager buitendienst grote contracten, informatieanalist, logistiek manager verdeelcentrum). Zonder ambitie gebeurt er niet veel, dus denk hier goed over na. Ook het jaar waarin je deze ambitie gerealiseerd wilt hebben. Wees realistisch! Astronaut worden doe je niet in een jaar.

Is Mijn Kluis brache of niveau gebonden?

LLO-rotonde is de gezamenlijke, branche overstijgende portal die de lerende alle faciliteiten en instrumenten biedt om zijn carrièredoelen te realiseren. MBO, HBO en Universitair.  Je kan hiermee spiegelen ‘wie je bent’, ‘waar je staat in eigen ontwikkeling’ (niveau, competenties) en waar hij zich in kan ontwikkelen’ (potentie en ambitie).

Metingen van de competenties (kennis, inzicht en vaardigheden) zijn gebaseerd op erkende Europese en nationale (branche)standaarden volgens EQF. Zowel metingen als standaarden staan onder toezicht van het Nationaal Kenniscentrum EVC.

Voldoet Mijn Kluis aan de richtlijnen persoonsgegevens?

Aanbieders van diensten in de LLO-rotonde, maar ook LLO-rotonde zelf voldoen aan de AVG richtlijnen.

Terug naar Mijn Kluis (vorige pagina)

Schaf MijnKluis aan