EVC aanbieder CeWaCa

CeWaCa
CeWaCa biedt trajecten aan voor de Erkenning van Verworven Competenties. Het komt erop neer dat we samen jouw in de loop van de tijd opgedane kennis, ervaring en inzichten formeel maken. Want leren doe je vooral door ervaring op te doen. Wij kijken objectief en zonder vooroordeel. Van wat jij meent te kennen en te kunnen maken wij gecontroleerde feiten. Waarom? Omdat jij daarmee gemakkelijker aan het werk komt of aan een opleiding kunt beginnen. En als je iets nog niet helemaal onder de knie hebt, dan zeggen we dat eerlijk. Dan kun jij ermee aan de slag. Jij staat bij ons centraal.
CeWaCa ontzorgt. Wij weten dat het voor veel mensen ingewikkeld en tijdrovend is om bewijsstukken voor hun ervaring, kennis en inzichten te verantwoorden en in een portfolio op te nemen. Wij doen dat met jou samen. Is jouw portfolio op orde en natuurlijk in je eigen ‘Mijn kluis’ geplaatst, dan kan het assessment beginnen. Dat doen we op of bij jouw werkplek. In ieder geval daar waar jij de weg weet, je thuis voelt en ons kunt vertellen en voordoen wat je allemaal in huis hebt.
Wat CeWaCa bijzonder maakt? Wij kijken vooruit! Want jij wilt vooruit. Wij herkennen de dingen in jou die jouw toekomst sterker maken. Want vandaag is de eerste dag van de rest van je leven en er is veel meer uit te halen.

Ja, ik kies voor deze aanbieder
Terug naar EVZ alle aanbieders